top of page
Search
  • ntovasl

Ποιο ήταν το ισχυρότερο κίνητρο να ενταχθείτε στο Δίκτυο Επιλεγμένων Συνεργατών (Δ.Ε.Σ.);

Από την πρώτη συνάντηση ενημέρωσης για το μεγαλόπνοο σχέδιο των Δ.Ε.Σ κατανόησα πλήρως το όραμα και την τεράστια ευκαιρία για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, μέσα από ένα πολύ ποιοτικό και αξιοκρατικό σύστημα ανάπτυξης, των συνεργατών στην εταιρεία μας. Σε αυτή την επανεκκίνηση της Ευρωπαικής Πίστης δεν θα μπορούσα να είμαι απών όντας άνθρωπος της εξέλιξης και συνεχούς αυτοβελτίωσης.

Έχετε διακριθεί για την παραγωγή σας, στους πρώτους μήνες λειτουργίας του συστήματος Δ.Ε.Σ. Σε τι πιστεύετε ότι οφείλετε αυτή η διάκριση;

Το 2017 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για εμένα προσωπικά. Θα ήθελα να εξάρω την άριστη σχέση μου με τον Διευθυντή του γραφείου μας κύριο Αλέξανδρο Συμεωνίδη ο οποίος σε ότι θέμα χρειαστηκε ήταν αρωγός και σύμμαχος για την επίλυση του, καθώς και για την ανάπτυξη μας. Είναι δεδομένο ότι συνθέτουμε μια εξαιρετική ομάδα. Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος που συνεργαζόμαστε γιατί αγαπάμε πάρα πολύ την δουλειά μας και την ανάπτυξη της. Το ίδιο ισχύει και και τον επιθεωρητή Κύριο Ιωάννη Συμεωνίδη. Επίσης, δεν θα μπορούσα να παραλείψω την αμέριστη συμπαράσταση ειδικά της συζύγου μου Έλενας καθώς και της μητέρας μου Αναστασίας και της υπόλοιπης οικογένειας μου, που με έχουν βοηθήσει αφάνταστα. Θα αναφερθώ και σε έναν άνθρωπο που πλέον με βλέπει από ψηλά και δεν είναι άλλος από τον πατέρα μου. Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια, μέσω της ευκαιρίας που μου δίνεται, για όλα τα εφόδια που μου έδωσε για να με κάνει έναν σωστό άνθρωπο με αρχές, αξίες και ήθος. Εύχομαι να γίνω και εγώ ένας αντάξιος πατέρας και επαγγελματίας όπως ήταν και αυτός. Πιστέυω θα είναι πολύ περήφανος που θα με βλέπει τώρα!!!

 Ποιες είναι 3 σταθερές,καθημερινές σας ενέργειες/δράσεις σας που είναι καθοριστικές για την επίτευξη του αποτελέσματος;

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος δεν εφυσυχάζει ποτέ. Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη που χρειάζεται την σωστή πληροφόρηση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει καθημερινά, αφουγκράζωντας κάθε του ανάγκη και προτείνοντας του τις κορυφαίες ασφαλιστικές λύσεις που μου παρέχει η Ευρωπαική πίστη. Επομένως, το τρίπτυχο επιτυχίας μου καθημερινά είναι δύο συναντήσεις με ήδη υπάρχοντες πελάτες , μία συνάντηση με νέο πελάτη και καθημερινή αυτοβελτίωση τουλάχιστον μία ωρα, μέσω βιβλίων, αρθρογραφίας, σεμιναρίων κτλ.

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πλέον αναγνωρίσιμο στοιχείο της Ευρωπαϊκής Πίστης στους πελάτες σας;

Η εταιρεία μας που είναι δίπλα σε κάθε έναν πελάτη ξεχωριστά, ειδικά στο νευραλγικό κομμάτι της άμεσης αποζημίωσης, με πολύ πρωτοποριακά προιόντα για κάθε ανάγκη ξεχωριστά.
Ποιο είναι το προϊόν της Εταιρίας, που κατά τη γνώμη σας, «ανοίγει» πιο εύκολα τις πόρτες των καταναλωτών;

Το Ι.Σ.Υ ειδικά τα Ισόβια νοσοκομειακά που αποδεικνύουν και την πολύ σοβαρή στάση της εταιρείας απέναντι σους πολίτες, όταν σχεδόν όλες οι εταιρείες τα έχουν αποσύρει, η Ευρωπαική Πίστη με ισχυρή κεφαλαιακη επάρκεια και πολύ σωστές επιχειρηματικές κινήσεις και συνεργασίες, τα διατηρεί και τα αναπτύσσει.

Ποιο φράση σας εκφράζει;

Άδραξε την μέρα-Carpe diem!

Γιατί αυτό μου μας σκοτώνει επαγγελματικά είναι η στασιμότητα και η μη-εξέλιξη.

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη

Την τεχνολογία την αντιμετωπίζετε ως απειλή ή ως ευκαιρία;

Είναι τεράστια ευκαιρία και ζωτικής σημασίας η χρησιμοποίηση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη μας. Άλλωστε έχοντας πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα μπορώ με το πάτημα ενός κουμπιού να έχω οπτική επαφή μαζί τους για πλήρη ανάλυση και λύση οποιουδήποτε θέματος αντιμετωπίζουν. Εκεί όμως που θα χρειαστεί, θα είμαι δίπλα τους. Την προσωπική επαφή με τον πελάτη δεν πρόκειται καμιά τεχνολογία να την υποβαθμίσει.

7 views0 comments

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page