top of page
Search
  • ntovasl

Μαμά – Μπαμπά θα είσαι εδώ για μένα για πάντα…?

Updated: Jun 9, 2020

Μια «φανταστική ιστορία με Αληθινό μήνυμα»

Ένα μικρό αγοράκι καθώς έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με το ποδήλατο του έπεσε και χτύπησε ελαφρά .Τρομοκρατημένο με μάτια βουρκωμένα γύρισε το βλέμμα του προς το σπίτι . Ο πατέρας του που είχε αντιληφθεί το περιστατικό έτρεχε ήδη για να το βοηθήσει ,να το καθησυχάσει και να φροντίσει τις πληγούλες του. Το πήρε μια στοργική αγκαλιά και του είπε “Ησύχασε! Είμαι ΕΔΩ εγώ για σένα!” Το μικρό αγοράκι αφού ένοιωσε ασφάλεια και ησύχασε γύρισε με μάτια ολοστρόγγυλα γεμάτα απορία και έθεσε ένα αφοπλιστικό ερώτημα στον πατέρα του .”Μου υπόσχεσαι πως θα είσαι πάντα ΕΔΩ για μένα?” Και ο πατέρας απάντησε παίρνοντας αγκαλιά τον μικρό του γιο “Μα και βέβαια αγόρι μου .Θα είμαι πάντα ΕΔΩ για σένα .ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ !!!”

Άραγε μια τέτοια δήλωση από έναν πατέρα η μια μητέρα η οποία έχει τις ειλικρινέστερες των προθέσεων μπορεί να είναι 100% αλήθεια ? Πόσο πραγματικά αληθής μπορεί να είναι όταν δεν υπάρχει ένα μικρό έστω κεφάλαιο ασφάλισης Ζωής και Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας ? Φυσικά και ένας γονιός όσο είναι ΕΚΕΙ και υγιής θα κάνει τα πάντα για τα παιδιά του .Αν όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια? ΠΩΣ θα είναι ΕΚΕΙ (μεταφορικά) να στηρίξει την επιβίωση της οικογένειας και το επίπεδο ζωής που επιθυμεί για τα παιδιά του? Πως θα είναι ΕΚΕΙ για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές η το επαγγελματικό ξεκίνημα του κάθε παιδιού προκειμένου να έχουν ΙΣΕΣ ευκαιρίες σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική κοινωνία.

Και άλλα τόσα ερωτήματα που μπορούν να τεθούν….

” Θα είμαι πάντα ΕΔΩ για σένα .ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ !!! ” Μπορεί να υποσχεθεί ένας πατέρας και μια μητέρα ΜΟΝΟ όταν έχει κάνει σωστό χρηματοοικονομικό σχεδιασμό σχετικά με τα κεφάλαια που θα απαιτηθούν στην απευκταία περίπτωση που θα συμβεί μια απώλεια ή μια Μόνιμη ολική Ανικανότητα.

Αν με τη βοήθεια ενός συμβούλου ένας οικογενειάρχης έχει προβλέψει σωστά ,θα είναι ΕΚΕΙ. Ίσως όχι με φυσική παρουσία αλλά θα είναι ΕΚΕΙ ώστε η περιουσία της οικογένειας να μείνει ανέπαφη. Θα είναι εκεί και θα προσφέρει τους απαραίτητους πόρους για μια ποιοτική διαβίωση. Θα είναι ΕΚΕΙ γιατί δεν θα στερήσει την ΜΗΤΕΡΑ από τα παιδιά του είτε γιατί σε άλλη περίπτωση θα αναγκαζόταν να εργαστεί ,είτε αν εργαζόταν ήδη να τους προσφέρει μια μητέρα με υγιή ψυχολογία και όχι διαταραγμένη λογω οικονομικής ανασφάλειας. Θα είναι ΕΚΕΙ στο ξεκίνημα της ζωής τους να έχουν πόρους να σπουδάσουν η να σχεδιάσουν στρατηγικά την καριέρα τους και να μην αναγκαστούν λογω οικονομικής στενότητας να συμβιβαστούν στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Είναι μια πράξη έμπρακτα αποδεδειγμένης αγάπης αλλά και μια πράξη ΕΥΘΥΝΗΣ Ας παρωθήσουμε τους συνεργάτες μας και ας εκπαιδεύσουμε τον Έλληνα πολίτη σχετικά με την μαγική ιδέα και της ασφάλισης Ζωής και Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας ,πράξη ευθύνης απέναντι στην οικογένεια αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας γενικότερα. Η ασφάλιση Ζωής και Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας δεν είναι ένα απλό συμβόλαιο με πολλά γράμματα και όρους .

Είναι μια ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ προς την οικογένεια.

« Αγαπημένο μου παιδί…

Αν και θεωρώ ότι τα χρήματα αυτά υπολείπονται – και δεν υπάρχει καμία σύγκριση του ποσού – με την αξία και τις δυνατότητες σου , ελπίζω με αυτά να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο σου. Εγώ πάντως με αυτό τον τρόπο πραγματοποιώ το δικό μου, που είναι σε αντίθεση με πολλούς ανθρώπους , εσύ να έχεις επιλογές , δηλαδή…

Να είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…!» Με απέραντη αγάπη μαμά – μπαμπάς


2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page