top of page
Search
  • ntovasl

«Ασφαλιστικός Σύμβουλος Ζωής και Υγείας: Ο πολύτιμος σύμμαχος του κάθε πολίτη»


Αγαπητοί φίλοι,


Μέσα από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε σαν έθνος αλλά και παγκοσμίως, από την πανδημία του Κορονοιου, αναδύεται ακόμα περισσότερο ο σημαντικός ρόλος της επιλογής κορυφαίου ασφαλιστικού συμβούλου, ο οποίος θα μας συμβουλεύει σε ότι χρειασθεί και αφορά την Ζωή, Υγεία, Περιουσία μας κτλ.

Τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου επαγγελματία είναι ποικίλα. Πρέπει να είναι μορφωμένος, εξοικειωμένος με τις νέες τεχνολογίες. Να ενδιαφέρεται πραγματικά και να ενημερώνει τους πελάτες τους μέσα από διάφορα μέσα επικοινωνίας όπως προσωπική επαφή, τηλεφωνική επαφή ή μέσω «καναλιών του διαδικτύου» όπως το viper,messenger,skype,zoom κτλ, για οποιονδήποτε κίνδυνο μπορεί να αντιμετωπίσουν στην ζωή ή περιουσία τους. Άλλωστε ο μόνιμα κερδισμένος είναι αυτός που προνοεί και που είναι πάντα ενημερωμένος σωστά.


Όταν επιλέγουμε λοιπόν τον ασφαλιστικό μας σύμβουλό πέραν τον παραπάνω θα πρέπει να μας ενδιαφέρει και αν έχει επαγγελματική έδρα, αν είναι εγγεγραμμένος στο επαγγελματικό επιμελητήριο και να γνωρίζουμε το πλήρη βιογραφικό του. Όλα αυτά τα στοιχεία θα μας ωθήσουν να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση και να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε δυσκολία στο μέλλον, έχοντας σύμμαχο τον σύμβουλο μας και την ασφαλιστική εταιρεία που θα έχουμε επιλέξει.


Μέσα λοιπόν από την πανδημία που ζούμε, όποιος έχει ιδιωτικό πρόγραμμα Υγείας θα καλυφθεί στο απόλυτο αν χρειαστεί πέραν τον οδηγιών του ΕΟΔΥ να νοσηλευθεί σε ιδιωτική κλινική. Αν έχει ασφάλεια Ζωής και τύχει να νοσήσει με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του, τότε πάλι η οικογένεια του θα αποζημιωθεί στο 100% των κεφαλαίων που είχε επιλέξει. Τα χρήματα ως αποζημίωση δεν μας γιατρεύουν τον πόνο αλλά κάνουν την ζωή των δικαιούχων, της οικογένειας πολύ καλύτερη και πάνω από όλα αξιοπρεπής.

Με την ασφάλεια ζωής λοιπόν, επιλέγουμε Αξιοπρέπεια, επιλέγουμε Ποιότητα Ζωής, επιλέγουμε κεφάλαια που θα μας καλύψουν όλα τα κενά που έχουμε είτε από δάνεια, είτε από άλλες οικονομικές εκκρεμότητες και σε συνεργασία με έναν επαγγελματία Ασφαλιστικό σύμβουλο πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Μην διστάζετε να επαναπροσδιορίσετε τις ζωές σας. Σκεφτείτε, φιλτράρετε, επεξεργαστείτε όλη την πληροφόρηση αλλά ταυτόχρονα συζητήστε την με τον προσωπικό σας ασφαλιστικό σύμβουλο. Μην αφήνετε άλλο το χρόνο να περνάει έτσι άσκοπα.

Θα εκπλαγείτε πόσες έξυπνες κινήσεις μπορείτε να κάνετε για να μην αφήσετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην ζωή σας. Γιατί όπως έλεγε και ο Αισχύλος : ‘Σοφός ο γνωρίζων τα χρήσιμα’.


*Ο Λεωνίδας Ντόβας είναι εξειδικευμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος Ζωής και Αποταμίευσης με MSc στην Διοίκηση Υπηρεσιών καθώς και Ι.R.M.A SPECIALIST!

21 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page