top of page
Search
  • ntovasl

ΌΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ…..ΕΜΕΙΣ ;

Updated: Jun 9, 2020


Αγαπητοί φίλοι,

Εγκαινιάζοντας την συνεργασία μας με την εφημερίδα θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να συζητάμε θέματα που απασχολούν την Ασφαλιστική αγορά μας σε όλο της το φάσμα και γενικότερα την Ελληνική Οικονομία.

Υγεία, Ζωή, Αποταμίευση, Περιουσία κτλ θα μας απασχολούν θέλοντας να ενημερώσουμε σωστά και να καταδείξουμε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη, η συνεργασία και η σωστή ενημέρωση πρωτίστως και μόνο από επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο. Και όχι από άλλα κανάλια διανομής όπως το «τυφλό» διαδίκτυο ή μέσω τραπεζών που δεν έχουν καμία τεχνογνωσία ή πραγματικό χρόνο να ασχοληθούν με συμβουλευτική, όπως κάνει ένας επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος.

Κάποτε ο Ουίνστων Τσώρτσιλ είχε πει :

" Αν μπορούσα θα έγραφα τη λέξη Ασφαλιστείτε στην πόρτα του κάθε σπιτιού και στο στυπόχαρτο του κάθε πολίτη, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι με τόσο μικρές θυσίες, προστατεύονται οικογένειες και περιουσίες έναντι καταστροφών που διαφορετικά θα τις συνέθλιβαν για πάντα…"

Η ζωή μας αλλάζει! Το περιβάλλον αλλάζει! Σε κάθε του διάσταση. Το φυσικό περιβάλλον, το οικογενειακό, το κοινωνικό, το εργασιακό, το επιχειρηματικό, το θεσμικό, το τεχνολογικό, το οικονομικό…

Όλα αλλάζουν το σημαντικότερο θέμα όμως είναι εμείς τι κάνουμε; Παραμένουμε προσκολλημένοι στις καθημερινές μας συνήθειες, κάνουμε τα ίδια πράγματα περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα, μένουμε στάσιμοι ή εστιάζουμε στα αρνητικά, στην γκρίνια και στην μιζέρια;

Ο Δαρβίνος πάντα έλεγε ότι αυτός που εξελίσσεται ή μεταλλάσσεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον θα επιβιώνει και θα αναπτύσσεται. Όχι απλά ο πιο δυνατός ή ο πιο μεγάλος. Στην ουσία ο πιο έξυπνος!! Έτσι, λοιπόν και εμείς με τον συμβουλευτικό μας ρόλο ερχόμαστε έξυπνα να σταθούμε δίπλα σας, να διερευνήσουμε και να προνοήσουμε μαζί σας όλους τους πιθανούς κινδύνους που απειλούν την ζωή και περιουσία σας, γιατί τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό στον κόσμο από το πρόλαμβάνειν.

Μέσω της συνεργασίας μας με τον πολίτη μπορούμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα, να το καταδείξουμε και να συνεργαστούμε για την καλύτερη δυνατή λύση που μας την παρέχει ένα ασφαλιστήριο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτό θα γίνει πρώτού εμφανισθεί το πρόβλημα. Αυτό είναι το σημαντικό. Έτσι δεν αφήνει ο πολίτης τίποτα στην τύχη και έχει ένα σύμβουλο ζωής, για κάθε τι που τον προβληματίζει, για μια ζωή. Είναι γεγονός ότι καμία επιχείρηση και κανένας άνθρωπος που προνόησε, δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστο χρόνο για να επανέλθει στην πρότερη οικονομική του κατάσταση ή αποκατάσταση στην υγεία του.


2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page